• Pearoad

Maguskartulipuder peedi-hakklihapallidega

Maguskartulipuder peedi-hakklihapallidega – vaja läheb: 

Püree: 

  • 1 kg maguskartulit
  • 30 g võid
  • Näpuotsatäis soola
  • 1 teelusikatäis kuivatatud või värsket tüümiani

Liha peet pallid:

  • 400 g veisehakkliha
  • 130 g värsket, kooritud punapeeti
  • Näpuotsatäis soola
  • Näpuotsatäis kuivatatud või värsket tüümiani
  • 1 küüslauguküüs, purustatud küüslaugupressiga
  • ½ teelusikatäis paprikapublrit
  • 50 ml toidukoort

Ettevalmistus:

Koori ja viiluta kartulid, lõika kuubikuteks. Lisa paprikapuber, või, piim, sool, ja tüümian. Sega punapeet veisehakklihaga, lisa vürtsid. Vormi pallid. Küpsetage 190 kraadisel kuumusel 15 minutit. Serveeri kartulipuder koos lihapallidega.

Was this article relevant?