Pasta köögiviljadega

Vaja läheb:

  • 2 tomatit;

  • 2 küüslauguküünt, purustatud küüslaugupressiga;

  • 1 brokoli pea;

  • 1 väiksem lillkapsa pea;

  • 2 suvikõrvitsat;

  • 250 g täistera pastat;

  • 100 ml Aptamil 3 piima;

  • 50 g Parmesani juustu;

  • 1 teelusikatäis oreganot;

  • Näpuotsatäis soola ja musta pipart.

Ettevalmistus:

Soojenda ahi 190 kraadini. Tükelda tomatid ja suvikõrvitsad. Jaota brokoli ja lillkapsas väiksematesse kogustesse. Piserda kõik köögiviljad oliivõliga ning maitsesta vürtsidega. Asetage küpsetusvormi tomatid ja lilkapsas, küpsetage 15 minutit. Seejärel lisa suvikõrvits ja brokoli ning küpseta veel 10 minutit. Samal ajal kui köögiviljad küpsevad, keetke pasta. Kurnake ja segage piimaga. Pange kogu roog küpsetusvormi, raputage peale juustu ning küpsetage 10 minutit.