Maguskartuli puder peedi-hakklihapallidega

Vaja läheb:

Puree:

  • 1 kg maguskartulit;

  • 30 g võid;

  • Näpuotsatäis soola;

  • 1 teelusikatäis kuivatatud või värsket tüümiani.

Liha peet pallid:

  • 400 g veisehakkliha;

  • 130 g värsket, kooritud punapeeti;

  • Näpuotsatäis soola;

  • Näpuotsatäis kuivatatud või värsket tüümiani;

  • 1 küüslauguküüs, purustatud küüslaugupressiga;

  • ½ teelusikatäis paprikapublrit;

  • 50 ml toidukoort.

Ettevalmistus:

Koori ja viiluta kartulid, lõika kuubikuteks. Lisa paprikapuber, või, piim, sool, ja tüümian. Sega punapeet veisehakklihaga, lisa vürtsid. Vormi pallid. Küpsetage 190 kraadisel kuumusel 15 minutit. Serveeri kartulipuder koos lihapallidega.