Maguskartuli puder peedi-hakklihapallidega

Vaja läheb:

Puree:

  • 1 kg maguskartulit;

  • 30 g võid;

  • Näpuotsatäis soola;

  • 1 teelusikatäis kuivatatud või värsket tüümiani.

Liha peet pallid:

  • 400 g veisehakkliha;

  • 130 g värsket, kooritud punapeeti;

  • Näpuotsatäis soola;

  • Näpuotsatäis kuivatatud või värsket tüümiani;

  • 1 küüslauguküüs, purustatud küüslaugupressiga;

  • ½ teelusikatäis paprikapublrit;

  • 50 ml toidukoort.

Ettevalmistus:

Koori ja viiluta kartulid, lõika kuubikuteks. Lisa paprikapuber, või, piim, sool, ja tüümian. Sega punapeet veisehakklihaga, lisa vürtsid. Vormi pallid. Küpsetage 190 kraadisel kuumusel 15 minutit. Serveeri kartulipuder koos lihapallidega.

Tasuta infoliin emme küsib:
800 3663
Ootame teie küsimusi e-postiga aptaclub.ee@danone.com